Delta Dent | Kërkim dhe Zhvillim
150
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-150,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Angazhimi Ynë Cilësor


Kompanise Delta Dent i jane dhënë certifikata ISO 9001 dhe ISO 13485. Keto certifikata garantojne cilesine per punen qe ne kryejme. Jemi lider ne fushen e produkteve dentare. Kënaqja e konsumatorit përbën qëllimin kryesor. Kompania vazhdimisht kërkon për të përmbushur nevojat në ndryshim të dentistëve, për të zhvilluar zgjidhje inovative për kujdesin dentar, për të ofruar produkte konkurruese në aspektin e cilësisë dhe çmimit. Falë departamentit të Kërkimit dhe Zhvillimit, Delta Dent përfiton nga ekspertiza të forta teknike për të zhvilluar dhe importuar produkte të reja.