Selected:

DENTOCROWN

DENTOCROWN

Marrja e: Kurorave, Ura, Inlays, Onlays

 • Forcë e shkëlqyeshme compresive dhe flexural
 • Kurora dhe ura të përkohshme që janë jashtëzakonisht rezistente
 • Tkurrja e ulët e polimerizimit Përshtatja më e mirë marxhinale
 • Reagim i polimerizimit të ulët ekzotermik – rritje e rehatisë së pacientit
 • Marrja e lehtë nga përshtypja për shkak të një faze gome
 • Rezultati estetik me një qëndrueshmëri të lartë të ngjyrës dhe fluoreshencës
 • Shndrit natyror / Pamje perfekte në çdo dritë
 • Lustrim dhe mbarim i lehtë
 • Armë standarde e shpërndarësit (standard 1: 1).
 • Nuk ka shpenzime shtesë të përfshira
 • Mund të përdoret në dhëmbë jetikë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DENTOCROWN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart