Selected:

PURE OFFICE

PURE OFFICE

Komplet profesional për zbardhjen për trajtimin e zyrës
Formula e peroksidit të hidrogjenit 35%

Ofroni pacientëve tuaj një buzëqeshje të bukur dhe të pastër në vetëm një seancë!

  • FAST: ndërhyrje e vetme në zyrë. Trajtimi kryhet në 1 deri në 3 faza brenda zyrës.
  • E thjeshtë: të gjithë instrumentet e nevojshëm për një renditje optimale, të disponueshme në paketën e futjes ose në paketën e vlerave që përmbajnë:
  • ZYRA PURE zbardhuese (e) e xhelave me xhel zbardhues me 35% Peroksid hidrogjeni
  • MBROJTJEN SINJE (s) të barrierës gingivale
  • EKONOMIK: 5 g shiringë P PR ZYRT (dyfishi i mesatares së tregut)
  • KONFORTI PATIENT:
  • PH neutrale për të lehtësuar lirimin e plotë të peroksidit dhe për të siguruar rehati optimale të pacientit.
  • Shijen e nenexhikut

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PURE OFFICE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart