Selected:

TOTALCEM

TOTALCEM

Cementi rrëshirë e përhershme vetë-ngjitëse dhe vetë ngjitëse

Formuluar posaçërisht për metal

TotalCem është i dedikuar për çimentimin e përhershëm të: kurorave, urave, hyrjeve, shtresave dhe postimeve.

 • Të gjitha në një: Etching + Lidhja + ementimento

 • Forca e jashtëzakonshme e lidhjes

 • Kurimi i dyfishtë (dritë ose vetë-shërim)

 • Kursim i garantuar në zonat me depërtim të kufizuar të dritës

 • Gjendje e optimizuar e xhelit për një heqje të lehtë të tepërt: thjesht kurohet për 3-4s

 • Film jashtëzakonisht i hollë (10 μm)

 • Vula perfekte

 • Radiopaque 250% e Al

 • Mund të përdoret në dhëmbë jetikë

 • 2 hije të disponueshme: Universale A2 & tejdukshëm

 • Stabiliteti afatgjatë i hijes

 • Mbajeni frigoriferin pas përdorimit

 • 3 lloje të këshillave intra-oral: (Colibri mirë, ekstra-fine dhe ultra-fine)

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TOTALCEM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart