Delta Dent
Përkushtim dhe Përkujdesje

Delta Dent
Na beso buzëqeshjen tënde!

Delta Dent
Të bindur për
Përsosmëri

Qëllimi im është të siguroj stomatologjinë më të mirë të mundshme, të jem e sinqertë për rëndësinë e shëndetit oral, miqësore dhe e sjellshme me të gjithë pacientët të cilëve u ofroj trajtim.

– Dr. Lorena

Rezervo takimin tënd

https://deltadent.al/wp-content/uploads/2020/03/img-booking.png

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/3-e1676394927782.png

  Shërbime Dentare

  Prosthetics hands while working on the denture, false teeth, a study and a table with dental tools. Dental laboratory.

  Implante Dentare

  X-ray of teeth

  Kirurgji

  Closeup of young woman having her teeth whitened with ultraviolet light in a dental clinic

  Zbardhim

  DeltaDent
  Skuadra

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/DSR9072-scaled.jpg

  Dr. Lorena Zeqolli

  Dentist

  Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/DSR9072-scaled.jpg

  Dr. Lorena Zeqolli

  Dentist

  Enthusiastically mesh long-term high-impact infrastructures vis-a-vis efficient customer service leadership rather than prospective experiences.

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/DSR9072-scaled.jpg

  Dr. Lorena Zeqolli

  Dentist

  Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with good infrastructures. Interactively productize premium technologies.

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/DSR9072-scaled.jpg

  Dr. Lorena Zeqolli

  Dentist

  Uniquely deploy cross-unit benefits with wireless testing procedures. Build backward compatible relationships whereas tactical paradigms.

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/foto1.png

  Rezervo vizitën në
  DeltaDent

   Emri

   Email

   Shërbimi

   Telefon

   Data dhe ora e rezervimit

   https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/foto1.png

   Shërbime të Specializuara

   Stomatologji e përgjithshme
   Implante
   Kirurgji
   Ortodonci
   Zbardhim
   Stomatologji e përgjithshme për fëmijë
   Proteza
   Mbrojtja e dhëmbëve

   Kontakto Delta Dent

   https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/Capture.png

   Orari

   Planifikoni vizitën tuaj!

   E hënë
   9.00-19.00
   E martë
   9.00-19.00
   E mërkurë
   9.00-19.00
   E enjte
   9.00-19.00
   E premte
   9.00-19.00
   E shtunë
   10.00-18.00
   E diel
   Pushim
   +355695373654
   Adresa
   Ish-Bllok: Kryqëzimi i Rr.Abdyl Frasheri me Rr.Vaso Pasha
   Fresku: Rruga e thesarit, pranë shkollës “17 shkurti”
   info@deltadent.al
   DeltaDent

   Të bindur për pësosmëri!

   Rrjetet Sociale

   Na ndiqni në rrjetet tona sociale për t’u njohur me të rejat më të fundit nga DeltaDent.

   Copyright 2023 © DeltaDent. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

   Copyright 2023 © DeltaDent. Të gjitha të drejtat të rezervuara.