Për ne ka vlerë
Buzëqeshja juaj

Qëllimi ynë është të sigurojmë stomatologjinë më të mirë të mundshme, të jemi të sinqertë për rëndësinë e shëndetit oral, miqësorë dhe të sjellshëm me të gjithë pacientët të cilëve u ofrojmë trajtim.

Klientë të kënaqur
Ndërhyrje të suksesshme kirurgjikale
Të kënaqur me stafin
Klientë të rekuperuar në kohë rekord
https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/3-e1676394927782.png

Shërbime dentare

Prosthetics hands while working on the denture, false teeth, a study and a table with dental tools. Dental laboratory.

Implante dentare

X-ray of teeth

Kirurgji

Closeup of young woman having her teeth whitened with ultraviolet light in a dental clinic

Zbardhim

Në numra
DeltaDent

0123456789001234567890%
Klientë të kënaqur
0123456789001234567890%
Ndërhyrje të suksesshme kirurgjikale
012345678900123456789001234567890%
Të kënaqur me stafin
0123456789001234567890%
Klientë të rekuperuar në kohë rekord

Përshtypjet e
Klientëve

Teuta
Kliente - Shërbime dentare për fëmijë

Ne patëm një përvojë shumë të këndshme me Dr. Lorin dhe stafin e saj. Vajza ime ishte shumë e shqetësuar për takimin, por Dr. Lori ishte shumë e duruar me të dhe kaloi shumë kohë duke u përpjekur ta qetësonte. Stafi ishte shumë i saktë dhe i sjellshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar.

Arditi
Klient - Kirurgji dentare

E shkëlqyer! Personel i mrekullueshëm! Mirënjohës për këtë staf të jashtëzakonshëm! Pacienti është gjithmonë i pari për ta. Një eksperiencë pothuajse argëtuese e aspak frikësuese! 😉

Melisa
Kliente - Ortodonci dhe zbardhim

Faleminderit shumë dr. Lori & stafi! Ju gjithmonë i tejkaloni pritshmëritë e mia. Nuk mund të kisha zgjedhur një vend më të mirë për të kryer trajtimin tim dentar. Faleminderit që jeni një perfeksioniste e tillë dhe sigurohuni që të dal gjithmonë shumë i lumtur nga zyra juaj. Jeni seriozisht mahnitëse në atë që bëni! Faleminderit!

Kristi
Kliente - Shërbime të ndryshme dentare

Mjeke e shkëlqyer!!! Shumë e kujdesshme. Unë kam tmerrësisht frikë nga dentisti dhe ajo është shumë e duruar ndaj kësaj dhe kalon shumë kohë për t’ju bërë të ndiheni rehat. Vlerësojeni atë!

Rezervo vizitën në
DeltaDent

  Emri

  Email

  Shërbimi

  Telefon

  Data dhe ora e rezervimit

  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/foto1.png
  https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/Capture.png

  Orari

  Planifikoni vizitën tuaj!

  E hënë
  9.00-19.00
  E martë
  9.00-19.00
  E mërkurë
  9.00-19.00
  E enjte
  9.00-19.00
  E premte
  9.00-19.00
  E shtunë
  10.00-18.00
  E diel
  Pushim
  DeltaDent

  Të bindur për pësosmëri!

  Rrjetet Sociale

  Na ndiqni në rrjetet tona sociale për t’u njohur me të rejat më të fundit nga DeltaDent.

  Copyright 2023 © DeltaDent. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

  Copyright 2023 © DeltaDent. Të gjitha të drejtat të rezervuara.