• DENTOCROWN Quick View
  • DENTOCROWN Quick View
  • DENTOCROWN
  • Marrja e: Kurorave, Ura, Inlays, Onlays Forcë e shkëlqyeshme compresive dhe flexural Kurora dhe ura të përkohshme që janë jashtëzakonisht rezistente Tkurrja e ulët e polimerizimit Përshtatja më e mirë marxhinale Reagim i polimerizimit të ulët ekzotermik - rritje e rehatisë së pacientit Marrja e lehtë nga përshtypja për shkak të një faze gome Rezultati estetik me një qëndrueshmëri të…
  • Read more
 • KLIRICH PRO Quick View
  • KLIRICH PRO Quick View
  • KLIRICH PRO
  • Klirich® është një xhel oral që zhvillohet me përbërës natyralë. Patentuar dhe bërë në Francë, Klirich® përgjigjet për problemet e shumta të zgavrës me gojë dhe mishrave të dhëmbëve. Klirich® është një xhel oral parodontal për aplikim në zgavrën me gojë të të rriturve për të ulur gjendjen inflamatore si gingiviti dhe gjakderdhja. Shoqata unike e përbërësve natyralë: karafil Ekstrakt…
  • Read more
 • PREVENTSEAL Quick View
  • PREVENTSEAL Quick View
  • PREVENTSEAL
  • Përdorimi i teknikës së vetë-etchimit për vulosjen parandaluese të gropave të dhëmbëve të përhershëm në pacientët që paraqesin një rrezik të ngritur të zhvillimit të zgavrave. Vetë-hedhje: pa gërvishtje, pa shpëlarje! Një kursimtar në kohë reale Për gropa dhe çarje që janë veçanërisht të ndjeshme ndaj prishjes së dhëmbëve, pasi ato janë të vështira për tu pastruar. Nënshkrimi me gropë…
  • Read more
 • PURE DAY Quick View
  • PURE DAY Quick View
  • PURE DAY
  • Komplet për zbardhjen profesional - formula e Peroksidit të Hidrogjenit 6% Përdorimi i rekomanduar: 2 orë në ditë për 7 ditë Trajtim i personalizuar në shtëpi për të gjitha buzëqeshjet Një çantë ambulatore për të rekomanduar për çdo kërkesë të natyrës estetike (njolla jashtëshkollore) FORMAT EKONOMIK: 2.4 g shiringa (dyfishi i mesatares së tregut) Mund të përdoret gjithashtu për mirëmbajtje…
  • Read more
 • PURE OFFICE Quick View
  • PURE OFFICE Quick View
  • PURE OFFICE
  • Komplet profesional për zbardhjen për trajtimin e zyrës Formula e peroksidit të hidrogjenit 35% Ofroni pacientëve tuaj një buzëqeshje të bukur dhe të pastër në vetëm një seancë! FAST: ndërhyrje e vetme në zyrë. Trajtimi kryhet në 1 deri në 3 faza brenda zyrës. E thjeshtë: të gjithë instrumentet e nevojshëm për një renditje optimale, të disponueshme në paketën e…
  • Read more
 • TOTALCEM Quick View
  • TOTALCEM Quick View
  • TOTALCEM
  • Cementi rrëshirë e përhershme vetë-ngjitëse dhe vetë ngjitëse Formuluar posaçërisht për metal TotalCem është i dedikuar për çimentimin e përhershëm të: kurorave, urave, hyrjeve, shtresave dhe postimeve. Të gjitha në një: Etching + Lidhja + ementimento Forca e jashtëzakonshme e lidhjes Kurimi i dyfishtë (dritë ose vetë-shërim) Kursim i garantuar në zonat me depërtim të kufizuar të dritës Gjendje e…
  • Read more
Close Menu
×
×

Cart