Shërbime të
Specializuara

Stomatologji e përgjithshme
Implante
Kirurgji
Ortodonci
Zbardhim
Stomatologji e përgjithshme për fëmijë
Proteza
Mbrojtja e dhëmbëve

Në numra
DeltaDent

0123456789001234567890%
Klientë të kënaqur
0123456789001234567890%
Ndërhyrje të suksesshme kirurgjikale
012345678900123456789001234567890%
Të kënaqur me stafin
0123456789001234567890%
Klientë të rekuperuar në kohë rekord

Përshtypjet e
Klientëve

Përpiqemi që t’u japin klientëve tanë trajtimin e duhur, në kohë rekord dhe me përkujdesje maksimale. Kjo na ka bërë që të kemi klientë besnikë, të cilët e adhurojnë punën tonë dhe kthehen gjithmonë në DeltaDent.

Teuta
Kliente - Shërbime dentare për fëmijë

Ne patëm një përvojë shumë të këndshme me Dr. Lorin dhe stafin e saj. Vajza ime ishte shumë e shqetësuar për takimin, por Dr. Lori ishte shumë e duruar me të dhe kaloi shumë kohë duke u përpjekur ta qetësonte. Stafi ishte shumë i saktë dhe i sjellshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar.

Arditi
Klient - Kirurgji dentare

E shkëlqyer! Personel i mrekullueshëm! Mirënjohës për këtë staf të jashtëzakonshëm! Pacienti është gjithmonë i pari për ta. Një eksperiencë pothuajse argëtuese e aspak frikësuese! 😉

Melisa
Kliente - Ortodonci dhe zbardhim

Faleminderit shumë dr. Lori & stafi! Ju gjithmonë i tejkaloni pritshmëritë e mia. Nuk mund të kisha zgjedhur një vend më të mirë për të kryer trajtimin tim dentar. Faleminderit që jeni një perfeksioniste e tillë dhe sigurohuni që të dal gjithmonë shumë i lumtur nga zyra juaj. Jeni seriozisht mahnitëse në atë që bëni! Faleminderit!

Kristi
Kliente - Shërbime të ndryshme dentare

Mjeke e shkëlqyer!!! Shumë e kujdesshme. Unë kam tmerrësisht frikë nga dentisti dhe ajo është shumë e duruar ndaj kësaj dhe kalon shumë kohë për t’ju bërë të ndiheni rehat. Vlerësojeni atë!

Përshtypjet e
Klientëve

Përpiqemi që t’u japin klientëve tanë trajtimin e duhur, në kohë rekord dhe me përkujdesje maksimale. Kjo na ka bërë që të kemi klientë besnikë, të cilët e adhurojnë punën tonë dhe kthehen gjithmonë në DeltaDent.

Teuta
Kliente - Shërbime dentare për fëmijë

Ne patëm një përvojë shumë të këndshme me Dr. Lorin dhe stafin e saj. Vajza ime ishte shumë e shqetësuar për takimin, por Dr. Lori ishte shumë e duruar me të dhe kaloi shumë kohë duke u përpjekur ta qetësonte. Stafi ishte shumë i saktë dhe i sjellshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar.

Arditi
Klient - Kirurgji dentare

E shkëlqyer! Personel i mrekullueshëm! Mirënjohës për këtë staf të jashtëzakonshëm! Pacienti është gjithmonë i pari për ta. Një eksperiencë pothuajse argëtuese e aspak frikësuese!

Melisa
Kliente - Ortodonci dhe zbardhim

Faleminderit shumë dr. Lori & stafi! Ju gjithmonë i tejkaloni pritshmëritë e mia. Nuk mund të kisha zgjedhur një vend më të mirë për të kryer trajtimin tim dentar. Faleminderit që jeni një perfeksioniste e tillë dhe sigurohuni që të dal gjithmonë shumë i lumtur nga zyra juaj. Jeni seriozisht mahnitëse në atë që bëni! Faleminderit!

Kristi
Kliente - Shërbime të ndryshme dentare

Mjeke e shkëlqyer!!! Shumë e kujdesshme. Unë kam tmerrësisht frikë nga dentisti dhe ajo është shumë e duruar ndaj kësaj dhe kalon shumë kohë për t’ju bërë të ndiheni rehat. Vlerësojeni atë!

Kryesore
Shërbimet

Kryesore
Shërbimet

https://deltadent.al/wp-content/uploads/2023/02/3-e1676394927782.png

Shërbime Dentare

Prosthetics hands while working on the denture, false teeth, a study and a table with dental tools. Dental laboratory.

Implante Dentare

X-ray of teeth

Kirurgji

Closeup of young woman having her teeth whitened with ultraviolet light in a dental clinic

Zbardhim

DeltaDent

Të bindur për pësosmëri!

Rrjetet Sociale

Na ndiqni në rrjetet tona sociale për t’u njohur me të rejat më të fundit nga DeltaDent.

Copyright 2023 © DeltaDent. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

Copyright 2023 © DeltaDent. Të gjitha të drejtat të rezervuara.